top of page

EXPERTVERZORGINGEN

48034 mascara asesora chica.jpg

WELCOME YOU

120 min - minimumprijs € 90

Na een intakegesprek voeren we een grondige huidanalyse uit met het LightSkin huidanalysetoestel. Samen bespreken we de geschikte gelaatsverzorging alsook thuisverzorging. Het intakegesprek en de huidanalyse zijn gratis.

HYPERPIGMENTATIEBEHANDELING

90 min - € 105

Een krachtige anti-aging-behandeling die donkere vlekken voorkomt en corrigeert. Speciaal gecreëerd voor de hyper-gepigmenteerde en doffe huid.

 

ANTI-POLUTIE - ZUURSTOFBEHANDELING

90 min - € 110

Anti-pollutiecosmetica activeert en versterkt de afweersystemen van de huid die noodzakelijk zijn om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Excel Therapy O2 is heel doeltreffend dankzij deze twee ingrediënten:

- cytokines: communicatie tussen huidcellen

- zuurstof: oxygenatie van de huidcellen

INTENSE HYDRATATIE OP BASIS VAN HYALURON

90 min - € 115

 

Ontdek met Timexpert Hydraluronic een revolutionair hydratatieconcept. Aan de werkzaamheid van hyaluronzuur voegen we de kracht toe van onze exclusieve formule met gepatenteerd HLG en het resultaat is een innovatieve behandeling voor een frisse en gehydrateerde huid met een zichtbaar groter volume en stevigheid.

 

 

VITAMINE C-BEHANDELING

90 min - € 115

 

Vitamine C is dé anti-agingvitamine bij uitstek: antioxidant, regenereert collageen en laat de huid stralen. We combineren de krachtige werking van vitamine C, vitamine E en ferulinezuur samen met onze nieuwe trots, het gepatenteerde HLG – nanopolymeer wat voor intense hydratatie zal zorgen. Ook zorgen we voor een krachtig antiglycatie-effect door de toevoeging van de Japanse Ume-pruim.

 

GLOBAME ANTI-AGING EN DETOXBEHANDELING

90 min - € 115

Intens herstel en regeneratie voor de rijpere huid. Een gesofisticeerd assortiment dat zorgt voor een intense verjonging. SRNS biedt een essentiële versterking van de weerstand, die de huid in staat stelt om zichzelf overdag te verdedigen tegen agressies uit de omgeving en ‘s nachts haar cellulaire regeneratiemechanismen te heractiveren.

 

 

LIFTENDE BEHANDELING

90 min - € 125

 

Timexpert Lift(IN) vindt de cosmetische lifting opnieuw uit. Een nieuw concept om de huid terug op te spannen en de vorm van de gelaatscontouren te herstellen dankzij de innovatieve V-matrix. Lift de huid, vult ze op en spant de gelaatscontour op.

 

ANTI-RIMPELBEHANDELING

90 min - € 115

 

De ultieme anti-aging-verzorging voor dynamische en statische rimpels op basis van BTX-tripeptine en Tissulage Tech. Deze ingrediënten werken op de dichtheid van de huid, het regenereren van het weefsel en de gelaatsspieren en het verhogen van
de elasticiteit.

 

 

FOR MEN

90 min - € 95

 

Deze lijn is specifiek voor de mannenhuid

Bij bovenstaande behandelingen geniet u van een spa wellness voor uw voeten.
De voeten worden gewassen, gescrubd en gemasseerd.

bottom of page