top of page

MEDISCHE VERZORGINGEN

Foto 5-02-2024 om 21.31.jpeg

Medische chemische peelings

FLASHBEHANDELING (AOX)

Het anti-aging-peelingsysteem van de nieuwste generatie. Voorkomt en behandelt schade aan de huid door zonlicht en stimuleert celvernieuwing. Verbetert de elasticiteit en stevigheid en hydrateert diepgaand. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige.

PARTY PEEL

Oppervlakkige peeling die dode huidcellen verwijdert en de huid egaler maakt en opfrist. Ideaal voor hen die huidverbetering willen zonder hersteltijd. 

MEDISCHE CHEMISCHE PEELING

Een chemische peeling van Skintech is een cosmetische behandeling waarbij chemicaliën op de huid worden gebracht om de bovenste huidlaag te exfoliëren (verwijderen). Dit proces helpt bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes, het verminderen van pigmentatieproblemen en het stimuleren van de huidvernieuwing. Skintech biedt verschillende soorten peelings die variëren in intensiteit, afhankelijk van de specifieke huidproblemen en jouw huidtype. Vooraf wordt een intake gesprek met grondige huidanalyse gedaan omdat de keuze van de juiste peeling en toepassing ervan moet worden aangepast aan jouw individuele behoeften en gevoeligheden.

Skintech Peelings
Basis peeling €135
Anti-aging peeling €199
Hyperpigmentatie basis peeling €195
Intensieve brightening €195
 

Germaine De Capuccini peelings

Flash behandeling AOX €65

Suppl. Retinol serum €8

suppl. LED masker €40

IMG_7004.jpeg

Laserontharingen

We maken gebruik van top-of-the-line veilige laserapparatuur welke door artsen en professionals als absolute gouden standaard naar efficiëntie en veiligheid gezien wordt.
De behandeling wordt enkel door mensen met een medische / paramedische opleiding uitgevoerd.

 

Om de opperhuid niet te beschadigen heeft de laser een gekoelde tip. Dit laat toe meer energie af te leveren zonder de opperhuid te beschadigen en beperkt de pijnprikkel zodat de behandeling zeer goed te verdragen is.

Wat te doen voor en na de behandeling?

Vanaf 4 à 5 weken voor het begin van de laserontharing zijn epileren of andere ontharingsbehandelingen af te raden. Op de dag van de behandeling is het best zich te scheren.

Hoeveel behandelingen hebt u nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de te ontharen zone, huid- en haartype, de hoeveelheid haren, gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig met 6 tot 12 weken
tussen elke behandeling.

IMG_7004.jpeg
FullSizeRender_edited.jpg

Facial rejuvenation

Door gebruik te maken van laser zijn we in staat om rimpels in uw gezicht te verminderen en te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van innovatieve fractionele lasertechnologie. De laser geeft een speciale lichtimpuls af die de collageenstrengen doet samentrekken waardoor er nieuw collageen aangemaakt wordt. Gevolg? De huid wordt gladder en steviger, rimpels verminderen en de huidstructuur wordt fijner! Daarnaast ziet u een verfijning van de poriën en ook fijne rimpeltjes en andere structurele onregelmatigheden verdwijnen Tijdens de behandeling voelt u kleine prikjes maar deze worden doorgaans niet als echt pijnlijk ervaren. Dankzij deze veilige technologie blijft de opperhuid eveneens intact!

FullSizeRender.jpeg

BOTOX

Vanaf  €80 

BRUXISME

Vanaf  €300 

NEFERTITI HALS

Vanaf  €100 

VOLUME INJECTIES

Vanaf  €300 

PROFHILO GELAAT

Vanaf  €250 

PROFHILO BUIK

Vanaf €450

XL HAIR

Vanaf  €120 


Growth

Esthetische geneeskunde

IMG_6340.jpeg

Koptekst 1

Foto 15-05-2024 om 13.55.jpeg

DR. MORREN, ARTS

DR. Grietje Morren

Dr. Morren studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar zij in 1990 met onderscheiding promoveerde als arts. Ze behaalde bovendien het diploma van licentiate in de Verzekeringsgeneeskunde en Postgraduaat Gerechtelijk Expert.

Dr. Morren volgde meerdere bijscholingen, opleidingen en workshops in binnen- en buitenland in de esthetische geneeskunde. Zij is pionier in België op vlak van haartransplantatie volgens de FUE-methode die ze bij Dr. Jones in Toronto heeft aangeleerd. Zij heeft ook een jarenlange ervaring opgebouwd in antirimpelbehandelingen met botulinetoxine injecties en fillers. Ze is reeds 15jaar een vaste waarde bij Het Schoonheidshuisje.

DR. Jan Fabré

Met meer dan 20 jaar ervaring in zijn vakgebied is Dr. Jan Fabré een erkend plastisch chirurg die zijn opleiding genoot aan vooraanstaande instellingen zoals de KU Leuven en het UZ Gent, evenals in het buitenland, waaronder de USA, UK, Taiwan, en Zuid-Afrika. Zijn expertise omvat zowel niet-chirurgische behandelingen, zoals injectables voor het gelaat, als chirurgische ingrepen gericht op esthetiek voor het gelaat, de borst en het lichaam. Dr. Fabré’s toewijding aan perfectie wordt weerspiegeld in zijn slogan: “Beauty through perfection”. Met zorgvuldige precisie en een streven naar perfectie, helpt hij zijn patiënten om hun schoonheid te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Foto 16-05-2024 om 08.55.jpeg
IMG_5659.jpeg

Microneedling / Dermatech pen

De Dermatech Pen is een instrument met een geautomatiseerd inbrengsysteem met micro-naald, dat tot doel heeft de productie van lichaamseigen collageen te stimuleren. Deze behandeling zorgt voor een regeneratie van de huid met zichtbare, verjongende resultaten: • Universele anti-aging • Stevigheid • Vervaging van rimpels en expressielijntjes • Revitalisatie, een gezonder uiterlijk • Homogeniteit van de teint • Verbetert de textuur van de huid (dikke huid met open poriën)

Skinboosters Skintech

Een skinbooster kan je helpen bij droge, arme, vale huid, fijne lijntjes of ondiepe rimpeltjes en bij hyperpigmentatie. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels.

Skinbooster plumping €205

Skinbooster verstevigend €205

Skinbooster hydraterend €185

Skinbooster ogen 150

bottom of page